FOTO Najnoviji VW Multivan postao je terenac Sudnjeg dana

Foto: Delta 4x4

NAJNOVIJE izdanje Multivana predstavljeno je u izvedbi po mjeri svakog preppersa.

Najnovija generacija predstavljena je prije pola godine, a već sada je dobila jednu od najradikalnijih prerada kombija koju smo vidjeli unazad nekoliko godina. Potpisuje ju Delta 4x4, a to je jamac odlično odrađenog posla. 

Istina, dijelovi i sama prerada zasad postoje isključivo u digitalnom obliku, dok će se u realnom svijetu naći u drugoj polovici iduće godine, kada će i prvi primjerci biti isporučeni kupcima. A njih ćete lako moći uočiti na cesti. 

Prerađeni Multivan distancira se originalnim dizajnom začinjenim terenskim dodacima poput bull bara, terenskih guma promjera do 20 cola te proširenja blatobrana. Tu su i krovni nosač velike nosivosti, ali i dodatna rasvjeta. 

S tehničke strane vrijedi spomenuti da je ugradnjom novog ovjesa s dijelovima Eibacha i Bilsteina vozilo podignuto 40 mm. Na popisu opcija je i sportski ispuh, kao i niz dodataka za individualizaciju poput panela kojima se zatvaraju bočni stražnji prozori te panoramskog staklenog krova.

O pogonu zasad ni riječi. eHybrid plug-in hibridom kombinira 1.4 TSI i električni motor za maksimalnih 218 KS. U avanturističkom duhu čini nam se prihvatljivija opcija 2.0 TDI s DSG mjenjačem i 4Motion pogonom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.