FOTO Land Rover nudi izvedbu posvećenu Jamesu Bondu, cijena je stravična

Foto: Land Rover

ZA razliku od većine drugih koji su već pobjegli od benzina i V8 motora, Land Rover je ostao vjeran klasici. 

A kad je Defender u pitanju tako jednostavno mora biti. Istina, nakon sedam desetljeća je stigla nova generacija spremna prihvatiti struju, ali vrijedi se još jednom prisjetiti nekih starih vremena. A to Land Rover upravo čini Bond verzijom Defendera koja dolazi paralelno s najnovijim terminom premijere posljednjeg nastavka iz serijala o Jamesu Bondu.

Punim imenom Land Rover Defender V8 Bond Edition će se nuditi u obje karoserijske izvedbe, a prepoznat ćete ga po potpuno crnom izdanju koje uključuje i 22-inčne naplatke u crnoj boji iza kojih se nalaze u plavo obojene čeljusti kočnica. Tu je i oznaka Defender 007, osvijetljeni pragovi te infotainment s novom pozdravnom animacijom. Konačno One of 300 oznaka potvrđuje ekskluzivnost serije koja broji tek 300 primjeraka. 

A ispod poklopca je 5.0 V8 s 525 KS i 625 Nm s kojim će budući vlasnik hvatati 100 km/h za samo 5.4 sekundi i juriti sve do 240 km/h. I konačno recimo kako je početna cijena za kratku verziju 134.900 eura na njemačkom tržištu

Podsjetimo, suradnja Jamesa Bonda i Land Rovera traje već 38 godina. U novom filmu čija je premijera zakazana  30. rujna pojavljuju se Range Rover Sport SVR, Range Rover Classic, Land Rover Series III te dakako novi Defender.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.