FOTO Čista perfekcija: Bentleyev sportaš dobio prestižnu obuću

Foto: ADV1

 Foto: ADV.1 Wheels

BENTLEY je sam po sebi poznat po neizmjernoj dozi luksuza, ali i vrlo uvjerljivim angažmanom u autosportu. Vole ga i tuneri.
 
Bentley Continental GT je sam po sebi odlična osnova za tuning. Ali i vraški skupa, pa je i pri modifikacijama potrebna posebna pažnja. Stavimo li sve rečeno na potenciju dobit ćete GT3-R. Ustvari nećete, jer je ovdje početna cijena u Americi otkud nam dolazi ovaj tuning astronomskih 340.000 USD. A s prave strane Atlantika stajao je oko 282.000 eura, svaki od 300 proizvedenih primjeraka. 
I pritom ovaj Bentley vješto skriva trkačke gene. Aristokratski pristup ne daje mjesta zaštitnom kavezu i bilo čime što bi narušilo luksuznu vizuru automobila, pa GT3-R  ostaje jedan od rijetkih supersportaša ovako visokog ukusa. 
 
 
Pokreće ga 4.0 twin.turbo V8 sa 580 KS i 700 Nm, a potjera najbrži cestovni Bentley u povijesti do 100 km/h za 3,8 sekundi. U overboostu na 15 sekundi nudi više, 600 KS i 3,4 sekunde za sprint o 100 km/h. Nevjerojatno za automobil težak preko 2,2 tone. 
 
A stvar je začinio EV Motors postavivši automobil na ADV.1  naplatci. Dolaze iz ADV05R Directional M.V2 CS serije,a karakterizira ih crni finiš sa zelenim detaljima. Promjera su 21 cola i odlično se uklapaju u siluetu Bentleya. Slažete se?
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.