Emil Frey grupa kupila PSA Peugeot Citroen u Hrvatskoj

S PRVIM danom veljače 2016. Emil Frey Grupa postaje novi vlasnik PSA grupe u Hrvatskoj i time preuzima sve ugovorne obaveze i kompletnu prodajno-servisnu mrežu u Hrvatskoj za marke Citroen, Peugeot i DS.
 
U sklopu plana “Back in the Race” koji ima za cilj osigurati ekonomski rast racionalizira se poslovanje, pa je tako došlo promjene vlasništva nad tvrtkom Peugeot i Citroen Hrvatska.
 
U nastavku  najvažniji dijelovi priopćenja PSA grupe:
 
PSA grupa je uključena u plan “Back in the Race” koji ima za cilj osigurati ekonomski rast Grupe. To podrazumijeva prilagodbu svoje organizacije kako bi bila učinkovitija, agilnija i značajno snažnija u kontekstu lokalnog tržišta. U Hrvatskoj je PSA grupa promišljeno odabrala Emil Frey Grupu kao partnera za distribuciju kako bi iskoristila poslovnu priliku u cilju optimiziranja svog razvoja.
 
Stoga, PSA potvrđuje potpisivanje ugovora o preuzimanju vlasničkog udjela s EMIL FREY Grupom. Emil Frey Grupa će postati 100%-tni vlasnik Citroën i Peugeot Hrvatska od 1. veljače 2016. Svi postojeći ugovori o radu i stečeni staž će se nastaviti kao i ugovori s distributerima te postojeći odnosi s dobavljačima i partnerima. Po istom principu, ključne odgovorne osobe u tvrtki će i dalje nastaviti voditi poslovanje pod novim vlasnikom.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.