Država se rješava 240 automobila na javnoj dražbi, evo što se nudi

Foto: TRCZ

U SUBOTU će na javnoj dražbi biti ponuđeno više od 240 vozila iz voznog parka vlade, sabora i pojedinih državnih tvrtki.

U ponudi je niz vozila, a prema službenim informacijama, dolaze redom iz Ministarstvo gospodarstva, Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i vlade, HAC-a, Hrvatskih voda – Hidrotehničkih objekata te još niza drugih javnih tvrtki i agencija.

Na popisu se tako našao Audi iz Ministarstva gospodarstva. U pitanju je A4 2.0 TFSI i ima početnu cijenu od 50.000 kn. Saborski je pak Mercedes E-klasa, točnije E320 u kombinaciji 4Matic pogona na sve kotače. Proizveden je 2004. godine, a kreće od 36.400 kn. Kad smo kod Mercedesa, spomenimo i godinu mlađu S-klasu s početnom cijenom od 58.000 kn.

Uz automobile na licitaciji se mogu kupiti brojni priključci, kosilice, pa i sustavi navigacije. Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi je oglašen na www.trcz.hr .

Dražba će biti održana u subotu. 8. 6.2019., u 9 sati u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1. Pritom valja imati na umu da se sva vozila mogu pogledati ranije, 6. i 7. 6. od 10 do 14 sati u skladištu TRCZ automobila d.o.o. na lokaciji Sesvete, Ljudevita Posavskog 43.

Iz TRCZ-a nas obavještavaju kako su vozila neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, a prodaja vozila se vrši po načelu "viđeno-kupljeno", što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Za sudjelovanje u dražbi kupci moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.