Citroën C5 Aircross povoljniji u ožujku

Foto: Citroen

CITROËN je pripremio posebnu ponudu financiranja za C5 Aircross uz dodatni bonus.

C5 Aircross Feel PureTech 130 BVM6 u ponudi je s cijenom od 175.900 kn s 5 godina jamstva. Uključuje opremu kao što su metalik boja, kamera za vožnju unatrag, 18“ alu naplatci, 3D navigacija  + DAB radio i dr.

Citroën Financiranje Plus posebna je ponuda financiranja operativnog ili financijskog leasinga uz koju se može dobiti dodatni popust od 10.000 kn. Tako je primjerice mjesečna rata za ovaj model u opciji operativnog leasinga 1815 kn + PDV.

Tu je i posebna ponuda Citroën Financiranja uz financijski leasing u trajanju do 5 godina sa 2.5% fiksnom kamatom. Gore spomenuti model je u ponudi s mjesečnom ratom od 1755 kn.

>> Novi C5 Aircross je najudobniji crossover na tržištu, isprobali smo ga

Također, C5 Aircross Hybrid dostupan je za fizičke osobe od 399 eura/mjesečno uz financijski leasing u trajanju do 5 godina sa 2.5% fiksnom kamatom.

Sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.