Zobeni keksi - Uživaj u zobenim pahuljicama na nešto drugačiji način
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Fit-team
JEDEŠ zobene pahuljice svako jutro za doručak i već ti je dosta istog načina spremanja? Isprobaj ovu izvrsnu ideju za zobene kekse koje možeš jesti uz jutarnju kavu ili čaj.
Sastav:
1 cijelo jaje
1 žlica mlijeka
60g zobenih pahuljica
cimet, klinčić, stevia - po želji
Postupak:
Jaje umuti sa žlicom mlijeka. 50g zobenih samelji u mlincu za kavu u grubo brašno, dodaj začine i umiješaj s jajem u jednoličnu masu.
Ovu gustu i vrlo ljepljivu masu prebaci na površinu posipanu s preostalih 10g zobenih i uvaljaj smjesu da se zobene pahuljice polijepe s vanjske strane i smjesa prestane biti ljepljiva.
Spljošti smjesu na debljinu 5-10mm i upotrijebi staklenu čašu s tankim rubom da izrežeš kekse.
Ispeci ih na non-stick tavi bez ulja, uz neprekidno okretanje kako bi se jednolično ispekli s obje strane. (otprilike 5-6 minuta, odnosno kada na pritisak prstom više nisu mekani)
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nutritivne vrijednosti:
P – 15g
M – 10g
UH – 40g
Izvor: Fit-team
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
Ovo je .
Homepage nacije.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati