UZNEMIRUJUĆE Majka objavila fotografije pretučenog sina s posebnim potrebama

Foto: Facebook

MAJKA iz Teksasa objavila je na Facebooku šokantne fotografije svog pretučenog sina, dječaka s posebnim potrebama. Napad s dogodio u srednjoj školi Resnik u San Antoniju.

Kako javljaju američki mediji, Valerie Ann Lozano na svom je Facebook profilu objavila uznemirujuće fotografije dječaka koji leži okružen krvlju na pločniku. Tvrdi da ga je brutalno prebio školski nasilnik i to unatoč činjenici da je dječak prije toga zatražio pomoć nastavnika tjelesnog odgoja jer mu je nasilnik zaprijetio da će ga prebiti poslije škole.



Prema tvrdnjama očajne majke, nastavnik tjelesnog je dječaku rekao: "Ne brini, ja ću te čuvati", ali nije napravio ništa kako spriječio brutalno premlaćivanje dječaka s posebnim potrebama. 

Sljedećeg dana Valerie Ann Lozano bila je na sastanku kod ravnatelja škole zajedno sa svojim sinom. Na sastanak je, tvrdi ona, pozvan i prozvani nastavnik tjelesnog odgoja, ali nije se pojavio.

"Nastavnik je znao da će moj sin biti napadnut"


"Želim da se nešto napravi jer je nastavnik znao da će moj sin biti napadnut, a nije ništa napravio", napisala je.

Post očajne majke na Facebooku je podijeljen više od 250,000 puta.

Škola je zbog incidenta objavila priopćenje u kojem se navodi da su se dva učenika potukla te da je došlo do policijske intervencije, a protiv oba učenika poduzete su disciplinske mjere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.