Potukli se u kafiću u Sesvetama pa mu ispalio 15 hitaca iz puške na kuću

Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL

ZAGREBAČKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom koji je nakon svađe i tučnjave došao pred kuću muškarca s kojim se posvađao i u nju ispalio 15 hitaca iz automatske puške. 

Policija sumnja da je počinio kaznena djela „Prijetnja“, „Oštećenje tuđe stvari“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Sumnja se da se 8. siječnja 2019. godine pola sata iza ponoći, nakon prethodnog verbalnog i fizičkog sukoba s oštećenim 33-godišnjakom u caffe baru na području Sesveta, u namjeri da ga zastraši, dovezao vozilom do njegove kuće u Ulici Dragutina Domjanića te iz vozila izvadio automatsku pušku, čije je posjedovanje građanima zabranjeno.

Iz automatske puške je potom ispalio oko 15 hitaca prema kući. Na kući, u kojoj se u tom vremenu nitko nije nalazio, nastala su oštećenja na fasadi i dvama prozorima.

Osumnjičeni je ubrzo nakon toga uhićen u jutarnjim satima 8. siječnja te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava, priopćili su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.