Emotivna poruka supruge slavnog skijaša: “Sretan Božić našoj bebi u raju”

Foto: Instagram

OVAJ Božić bio je iznimno težak za obitelj Miller. Prvi put su ga proslavili bez kćeri Emeline Grier koja se u lipnju utopila.

“Sretan Božić našoj djevojčici u raju. Užasno nam nedostaješ”, napisala je Morgan Miller uz nekoliko fotografija koje su djelo profesionalnog fotografa.

19-mjesečna Emeline, kći slavnog skijaša Bode Millera i Beck Miller se utopila 9. lipnja u bazenu u kući obiteljskih prijatelja u Kaliforniji. Morgan Miller bila je u kući i primijetila da djevojčice nema pa ju je krenula tražiti, ali utopila se u svega nekoliko minuta. Hitna pomoć je brzo reagirala, ali djevojčicu su prevezli u bolnicu gdje su samo mogli proglasiti smrt.

5. listopada u obitelj je stigla prinova. Beck Miller je rodila dječaka.

“2018. je bila prepuna tuge i radosti. Pola godine smo proveli plačući i pokušavajući prevladati gubitak našeg anđela što se čini kao nemoguća bitka, a pritom smo slavili rođenje našeg sina. Željeli smo biti normalni zbog naše djece i to je bila snaga koja nas je gurala prema naprijed”, dodala je Miller.

“Vjerojatno bih poželjela novi početak, ali nakon gubitka djeteta tako nešto ne postoji. Zato želim zdravu 2019. tijekom koje ćemo rasti i stvoriti nove uspomene s djecom ispunjene smijehom. Svima želim ugodne blagdane okružene bližnjima”, zaključila je svoju objavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.