Theo i Beau: Nevjerojatno prijateljstvo dvogodišnjaka i psića od osam tjedana

Foto: Jessica Shyba (Momma's Gone City)

THEO je štenac kojega je blogerica Jessica Shyba sa svojom obitelji udomila iz utočišta za životinje u Santa Cruzu.

> Pas za obitelj - Koje se pasmine najbolje slažu s djecom i obiteljskim ritmom?

Na svom vrlo simpatičnom i šarolikom blogu Momma's Gone City najčešće piše o dogodovštinama svojih mališana i putovanjima, ali sada je dospjela i u medije nakon što je zabilježila rutinu poslijepodnevnog spavanja svog najmlađeg djeteta i štenca starog oko osam tjedana. Indexu je dopustila objavljivanje fotografija.

"Theo je bio najsramežljiviji među svojom braćom, ali se odmah uvukao 23-mjesečnom Beauu u krilo. To mi je odmah bio znak da smo dobili najnovijega člana obitelji", napisala je.

Jessica je odlučila psića nabaviti najviše zbog djece. U azilu su im rekli da je štenac mješanac boksera, ovčara i labradora, ali to njoj ni djeci, kako piše, uopće nije bilo važno.

Nevjerojatno prijateljstvo



Međutim, ono što je počelo kao pomalo mučno privikavanje psića na pseći kavez, jer je u njemu stalno cvilio, u samo je nekoliko dana završilo nevjerojatnim prijateljstvom između Thea i malenoga Beaua.

Kako nije htio spavati u kavezu, Jessica ga je uzela k sebi i spavala s njim, a trećega se dana psić pridružio Beauu dok ga je ona ljuljuškala kako bi zaspao. Štenac je već sljedećega dana odlučio od toga napraviti ritual pa je sam došao Beauu i pridružio mu se u spavanju. Svakoga dana nakon toga psić pričeka da mališan zaspi pa mu se pridruži.

"Njihovo poslijepodnevno spavanje mogu opisati kao najorganskije i najljepše prijateljstvo koje sam ikada vidjela", dodaje.

Seriju fotografija možete vidjeti i na Instagramu (#TheoandBeau), a Jessica se nada kako će svojim fotoprojektom pomoći utočištu iz kojega su uzeli Thea, koje prikuplja novac za novu zgradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.