Kedžo nije dospio na Eurosong, Indira će nas predstavljati na međunarodnom natjecanju

Foto: Instagram

IAKO se ovogodišnji Eurosong nije održao, Klub obožavatelja Eurosonga OGAE održat će svoj tradicionalni izbor za najbolju pjesmu koju nismo imali priliku vidjeti na Eurosongu, prenosi Eurosong.hr

Radi se o tradicionalnom natjecanju OGAE Second Chance (Druga prilika)  koje organiziraju eurosong fan klubovi još od 1987. kako bi dali drugu priliku pjesmama koje nisu uspjele izboriti svoje mjesto na Eurosongu, a po mišljenju njihovih članova to zaslužuju. 

Hrvatski obožavatelji okupljeni u OGAE klubu kao najbolju pjesmu s Dore izabrali su You Will Never Break My Heart koju je izvela Indira Levak. 

Prošle godine je na ovom natjecanju pobijedila drugoplasirana s francuskog izbora Seemone, a Hrvatsku je predstavljala pjevačica Lorena. 

Hrvatska je do sada sudjelovala 20 puta na tom natjecanju, a najbolji rezultat postigla je 1996. pjesma Spray u izvedbi Novih fosila osvojivši drugo mjesto.

Eurosong je, podsjećamo, ove godine otkazan zbog pandemije koronavirusa pa se pobjednik Dore Damir Kedžo s pjesmom Divlji vjetre europskoj publici uspio predstaviti samo u sklopu posebne emisije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.