U Zagrebu se tijekom jeseni održava nekoliko zanimljivih kulinarskih radionica

Foto: Freepik

UDRUGA Chef kuha doma, poznata po svom humanitarnom djelovanju, najavila je početak serije kulinarskih radionica koje će se održavati u Zagrebu tijekom jeseni. U suradnji s domaćim chefovima, čokolatijerima i barmenima, udruga će do kraja studenog organizirati šest tematskih susreta namijenjenih svim zaljubljenicima u gastronomiju.

Prva radionica zakazana je za 27. rujna, a vodit će je Stiv Kahlina na temu umjetnosti čokolade. Polaznici će imati priliku naučiti tehnike topljenja i temperiranja, oblikovanja, punjenja i dekoriranja čokoladnih proizvoda. Ova radionica će se, kao i sve ostale, održavati u prostoru Workshopa u Ulici Henrika Degena 2.

Radionice za svakoga

Program će se nastaviti 4. listopada kada će Mate Janković voditi radionicu "Tapas za ekipu", dok će 11. listopada Mario Majcen polaznike uvesti u svijet miksologije kroz temu "Miksologija za doma". Krajem listopada Mario Mihelj predstavit će latinoameričku kuhinju na radionici "Latino na tanjuru".

Studeni donosi još dva susreta - Tibor Valinčić će 5. studenog održati radionicu "Kuhaj kao chef", a Matija Bregeš 22. studenog priprema radionicu "Umjetnost kreiranja tanjura".

Broj mjesta na radionicama je ograničen, ulaznice se mogu kupiti pojedinačno ili u paketu, a cijena kompleta od šest radionica iznosi 250 eura. Pojedinačne radionice naplaćuju se 45 eura. Detaljnije informacije i način prijave dostupni su na službenim stranicama udruge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.