Zaštitari Bilić-Erića nasrnuli na posjetitelje koncerta Toma Jonesa: Čim nastup završi, oni "čiste"

ZBOG AGRESIVNIH zaštitara "Bilić-Erića", nakon sinoćnjeg nastupa Toma Jonesa u Areni Zagreb morala je intervenirati policija. Redakciji Indexa javili su se ogorčeni posjetitelji koncerta koji su opasnim momcima umalo dopali šaka.

Na WC nakon koncerta? Neće ići...

"Nevjerojatno je kakvu neugodnost smo doživjeli, nakon što smo za tri karte izdvojili više od tisuću kuna. Čim je završio koncert, počeli su nas tjerati iz dvorane, a kad smo im rekli da čekamo prijatelja koji je otišao u WC počeli su na nas vikati i gurati nas van", rekla je Indexu 50-godišnja Sanja, kojoj ovom prilikom, kako ne bi imala dodatnih neugodnosti, nećemo spominjati prezime.

Nevolje za posjetitelje nastavile su se i po izlasku iz dvorane. Iako na platou pred Arenom stoje štandovi s kobasicama i kuhanim vinom, zapovijed zaštitara "Bilić-Erića" sinoć je bila ultimativna: udaljite se ili ćemo vas udaljiti mi!

Zbog agresivnih zaštitara prvi put u životu zvala policiju

"Stali smo pojesti kobasicu i proćaskati o koncertu, razmijeniti dojmove... To kraj zaštitara nije bilo moguće. Bili su toliko neugodni da sam zvala policiju, prvi put u životu. Ne bih ni sad to učinila, ali sam se stvarno osjetila ugroženo od tih ljudi u narančastom", kazala nam je Sanja.

Pred Arenu su uskoro došla dva policajca, napravili su zapisnik, a posjetiteljima su poručili da ništa ne mogu napraviti i da bi najbolje bilo da se raziđu. U upravi "Bilić-Erića", koji štiti većinu objekata Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga, tvrde da se, ako se njih pita, ništa neobično nije dogodilo.

"Plato pred Arenom odmah čistimo, da nema nikoga"

"Plato Arene se odmah mora očistiti, da nema nikoga. Imamo svoje protokole i nije mi jasno što uopće želite", kazao je Indexu stanoviti Marić, a na upit da se predstavi punim imenom - poklopio je slušalicu.

"Svakako ćemo ispitati o čemu je riječ, imamo sastanke s organizatorima prije i poslije svakog velikog događaja u dvorani. Inače, uobičajeno je da se 15-20 minuta nakon događaja sve zatvara", kratko je za Index izjavio upravitelj Arene Tomislav Pervan.

Ako idete večeras na Sade, poslije koncerta se odmah evakuirajte!

Na primjedbu da bi publika za skupe ulaznice mogla dobiti pristojniju zaštitarsku službu, s manje žandarskih navika, Pervan je kazao da su dosad imali neugodnih iskustava s posjetiteljima koji su se zadržavali u krugu Arene.

Ili, da ponovimo gradivo Marića iz "Bilić-Erića": "Plato pred Arenom se odmah mora očistiti. Da nema nikoga". Čisto da znaju oni koji večeras dolaze na Sade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.