VIDEO Velik sukob policije i navijača u Frankfurtu, ozlijeđeno više od 50 policajaca

Screenshot: Twitter

Više do pedeset policajaca ozlijeđeno je jučer tijekom tučnjave policije s navijačima u Frankfurtu neposredno prije domaće utakmice Eintrachta sa Stuttgartom u njemačkom prvenstvu, priopćile su lokalne vlasti. Tijekom sukoba ozlijeđeno je i nekoliko pripadnika službe osiguranja frankfurtskog stadiona, a uhićeno je na desetke huligana.

Domaći navijači su napali zaštitare

Tučnjava je počela 45 minuta prije početka utakmice 12. kola Bundeslige između Frankfurta i Stuttgarta, koju su na kraju dobili gosti s 2-1. Skupina domaćih navijača prvo je napala zaštitarsku službu koja je htjela izvršiti kontrolu na ulazu u stadion inače rezerviran za ultrase frankfurtskog kluba. Brzo su im se pridružili i drugi ultrasi koji su već bili smješteni na svojim tribinama na stadionu i žurno otišli kako bi se pridružili sukobima.

Intervenirajući, policija je bila na meti pirotehnike, otrgnutih željeznih barijera i boca, prije nego što je uspjela zaustaviti incidente. Nakon ovih okršaja, početak utakmice odigran je pred djelomično praznom tribinom rezerviranom za domaće navijače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.