Prvi čovjek Hrvatske turističke zajednice želi biti šef riječkog HDZ-a, kandidirao se

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

DIREKTOR Hrvatske turističke zajednice i riječki gradski vijećnik Kristjan Staničić danas je objavio kandidaturu za predsjednika HDZ-ove gradske organizacije Rijeka.

Ocijenio je da HDZ nije prepoznatljiv u Rijeci te da to izaziva nezadovoljstvo tihe većine članstva u Rijeci.

"Aktualnim radom na terenu i stalnom komunikacijom s članstvom nastojat ćemo promijeniti takvo stanje i HDZ učiniti prepoznatljivim", rekao je Staničić.

Poručio je da "HDZ treba biti najjača stranka u Rijeci - proaktivan, konstruktivan i vidljiv".

U HDZ-u je od 90-ih

Naglasio je da je član HDZ-a od 90-ih godina te da je prošao sve stepenice u profesionalnom i političkom životu. "Vrijeme je da se dogode promjene u riječkom HDZ-u, kao temelj promjena u gradu", Staničićeva je poruka.

Na pitanje tko će biti kandidat te političke stranke za riječkog gradonačelnika, rekao je da idu korak po korak te da će o tome odlučiti nadležna stranačka tijela nakon unutarstranačkih izbora.

Staničić je bio HDZ-ov kandidat za riječkog gradonačelnika na posljednjim lokalnim izborima. Kao kandidati za potpredsjednike riječke gradske organizacije iz Staničićevog tima predstavili su se predsjednik stranačke mladeži u Rijeci Josip Ukalović te dugogodišnji članovi Duško Mustač i Dean Caput. Kao kandidat za potpredsjednika županijske organizacije Primorsko-goranske županije predstavio se Josip Rupčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.