Pijani policajac divljao u kafiću u Novoj Gradiški, konobaru prijetio: Je*em ti sve

Ilustracija: Marko Prpić/PIXSELL

Policajac iz Nove Gradiške koji je divljao u kafiću koji se nalazi u samom centru grada, odmah ispod prozora ureda gradonačelnika, mora platiti novčanu kaznu od 300 eura, piše 24sata. Policajac je pod utjecajem alkohola od 1.91 promila remetio javni red i mir u centru Nove Gradiške tako što je više puta skidao majicu i bio gol do pasa u nazočnosti više gostiju.

Isto tako, zaposleniku kafića unio se u lice te mu rekao: "Jeb*m ti sve mrtvo", zbog čega ga je zaposlenik rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova s bocama i čašama. Policija je potvrdila kako je protiv policajca podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, zbog teže povrede dužnosti.

Osuđeni su i poslovođa i konobar

Osim policajca, osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 eura jer kao odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge. Osuđen je i konobar, koji mora platiti također 100 eura novčane kazne, jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.