Pijan vozio po Ivanščici pa sletio u provaliju. HGSS i vatrogasci spašavali 4 osobe

Jučer je oko 20 sati DVD Ivanec iz Vatrogasnog operativnog centra JVP-a Grada Varaždina zaprimio dojavu o nesreći na prometnici koja vodi na Ivanščicu. Na intervenciju su upućena četiri vozila s ukupno 12 vatrogasaca. Prilikom intervencije, pružena je podrška pripadnicima HGSS-a koji su uz pomoć užadi izradili dva sustava za izvlačenje unesrećenih iz provalije.

"Nakon izvlačenja unesrećenih, vozilo je od strane članova DVD-a Ivanec dodatno pregledano da ne bi došlo do istjecanja goriva, a akumulator je uklonjen. Naknadno je jedno vozilo s tri člana DVD-a Ivanec ostalo na mjestu intervencije kako bi djelatnicima PP Ivanec davalo rasvjetu prilikom uviđaja", objavili su iz DVD-a Ivanec.

Oglasila se i policija

Oglasila se i varaždinska policija koja je potvrdila da je oko 19:15 došlo do nesreće u Prigorcu te da su ozlijeđene četiri osobe. "Muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.76 promila, šljunčanom lokalnom cestom iz smjera vrha Ivanščice u smjeru Prigorca.

Prilikom izlaska iz blagog lijevog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem te prešao u lijevo van ceste i sletio niz provaliju dvadesetak metara. Vozilo se pritom prevrnulo na lijevu bočnu stranu i zaustavilo", priopćili su iz policije.

U prometnoj su nesreći ozlijeđeni vozač te troje putnika starosti 22, 43 i 39 godina. Svim ozlijeđenima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede zasad nisu okvalificirane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.