Nakon policijske potjere britanska tinejdžerica pronađena mrtva u prtljažniku automobila

BRITANSKA tinejdžerica pronađena je mrtva u prtljažniku automobila nakon što je policija napravila "bolan udarac" kako bi završila automobilsku potjeru. Prema pisanju Daily Maila, obitelj 17-godišnje Sarah Jones prijavila je njezin nestanak prošlog vikenda kada je otišla iz svog doma u automobilu marke Ford Fiesta bež boje, kojeg je policija ubrzo i uočila.

Umrla nakon nesreće?

Nakon policijske potjere od tridesetak kilometara policajci su uz pomoć metalne šipke uspjeli probušiti gume jurećeg automobila, nakon čega je 40-godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil parkiran uz cestu. Tek tada je uslijedio pravi šok - Sarino mrtvo tijelo u prtljažniku.

"Slučaj zasad tretiramo kao ubojstvo, iako je istraga tek na početku. Obdukcija još nije obavljena pa ne znamo kada je točno umrla", rekao je glasnogovornik policije i dodao da postoji i mogućnost da je poginula u automobilskoj nesreći, odnosno nakon što je upotrijebljena metalna šipka.

Predivna duša

Cesta u zapadnom Walesu jučer je bila zatvorena dok su forenzičari u prtljažniku pregledavali tijelo tinejdžerke. Muškarac iz zapadnog Walesa, za kojeg se vjeruje da je poznavao djevojku, uhićen je na mjestu nesreće, nakon čega je prevezen u bolnicu.

"Toliko je toga postigla u svom kratkom životu. Bila je ambiciozna i voljena od svih", rekla je njezina majka Jayne. To potvrđuju i deseci njezinih prijatelja koji od jučer ostavljaju poruke na njezinim stranicama na društvenoj mreži Facebook.

"Kada sam te vidjela neki dan i rekla da se vidimo uskoro, nisam mislila da ću ti se ovako obraćati. Prava je šteta što nam je oduzeta ovako predivna duša", napisala je njezina prijateljica, Vicki James.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.