Mladić kod Lipovljana vratima auta ozlijedio policajca, imao je lažnu registraciju

Foto: Hina

NAKON pokušaja bijega na autocesti kod Lipovljana policija je u nedjelju uhvatila mladića (25) u vozilu nepripadajuće čakovečke registracije koji je pritvoren te prekršajno, ali i kazneno prijavljen jer je vratima automobila ozlijedio policajca koji ga je zaustavio.

Sisačko-moslavačka policija izvijestila je da se mladić oko 21:20 kretao iz smjera Lipovca, ali se nije zaustavio po naredbi policije pa je kasnije zaustavljen kod Piljenica na području općine Lipovljani.

Imao lažnu registraciju

Po zaustavljanju vozila vozač je, s namjerom da pobjegne, naglo otvorio vozačeva vrata kojima je udario policijskog službenika u ruku te ga teško ozlijedio. Vozač s područja Nedelišća je uz primjenu sredstava prisile uhićen i doveden u nadležnu policijsku postaju gdje je provedeno kriminalističko istraživanje. Pritom je utvrđeno da je vozilo imalo nepripadajuće registracijske pločice. 

Zbog počinjenog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi i krivotvorenja isprave osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok će zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama biti prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.