Japanci će snimiti film po knjizi japanskog silovatelja i ubojice

PO KNJIZI koju je napisao Japanac koji je silovao i ubio mladu britansku profesoricu Lindsay Ann Hawker snimit će se film, javlja agencija AFP.

Tatsuya Ichihashi je nakon brutalnog ubojstva Britanke, počinjenog 2007. godine u bijegu proveo više od dvije i pol godine, a kako bi izbjegao hvatanje čak se podvrgnuo i plastičnim operacijama. Naposljetku je uhvaćen u studenom 2009., a u srpnju ove godine osuđen je na služenje doživotne zatvorske kazne.

Nakon uhićenja, Ichihashi je opisao svoj život u bijegu u knjizi "Do uhićenja - prazne dvije godine i sedam mjeseci", pišući kako je putovao diljem Japana, od malog otoka na jugu zemlje, na kojem je preživljavao hraneći se ribama i zmijama, do Osake na zapadu Japana, u kojoj je radio na gradilištu.

Glavnu ulogu u filmu, koji bi se trebao zvati "Ja sam Ichihashi - do uhićenja", odigrat će 31-godišnji japanski glumac Dean Fujioka, stoji u priopćenju produkcijske tvrtke Sedic International.

Ichihashi je priznao ubojstvo Lindsay Ann, svoje učiteljice engleskog, no tvrdio je da je 22-godišnjakinju ubio slučajno. Nakon ubojstva njezino je izmučeno tijelo zakopao u kadi koju je ispunio pijeskom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.