FOTO Ovo su otac i sin osumnjičeni za veliku pljačku na dubrovačkom aerodromu

Foto: Pixsell

ANTUN Katušić, muškarac osumnjičen u slučaju oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik, priveden je danas na ispitivanje pred Državno odvjetništvo. 

Nakon njega je priveden i njegov sin Antonio.

Sumnjiče se da su izveli veliku pljačku na dubrovačkom aerodromu.

Podsjetimo, oružana pljačka na aerodromu dogodila se prije tri dana kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe su se udaljili. Dubrovački dnevnik tada je prvi pisao kako se radi o novcu iz aerodromskog duty free shopa. Također, doznali smo kako je ukradeno oko 100 tisuća eura u gotovini.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosili novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u prošli utorak navečer.

Određen im je istražni zatvor.

Bio u vezi sa zaposlenicom aerodroma?

Odvjetnik prvoosumnjičenog, Dragan Pištalo, izjavio je da je njegov branjenik negirao krivnju i branio se šutnjom jer je teško podnio stanje oko privođenja te činjenicu da je osumnjičen i njegov sin.

Nije htio komentirati informaciju da je njegov klijent u ljubavnoj vezi sa zaposlenicom Zračne luke. Braniteljica drugoosumnjičenog Stanka Matić nije htjela komentirati slučaj.

Za kazneno djelo razbojništva zapriječena je kazna od tri do 12 godina zatvora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.