Dječak iz SAD-a tvrdi da ga je majka četiri i pol godine držala u ormaru i zlostavljala

POLICIJA u Oklahomi uhitila je ženu čiji je 14-godišnji sin vlastima rekao da je pobjegao iz kuće gdje je bio zarobljen u ormaru protekle četiri i pol godine.

Zaštitar u objektu Nacionalne garde pozvao je policiju kada je do njega došao izgladnjeli tinejdžer, pun ožiljaka i tražio pomoć. Na sebi je imao samo prevelike hlače s pojasom.

"Bio je gladan i prljav. Imao je brojne ožiljke na tijelu. To je izgledalo vrlo tužno", rekao je zaštitar Gary Knight.

Vezali su ga, polijevali alkoholom i palili

Dječak je odveden u bolnicu gdje je pregledan. Tamo ga je preuzela socijalna služba. Policiji je ispričao da je bio zlostavljan i zarobljen u vlastitom domu. Ubrzo nakon toga uhićena je dječakova 37-godišnja majka i njen 38-godišnji prijatelj.

Dječak je ispričao da su brojni ožiljci na njegovom trbuhu i gornjem dijelu tijela nastali kad su po njemu polili alkohol te ga zapalili. Drugi ožiljci nastali su od vezanja s žičanim kabelom. Rekao je da se s majkom preselio iz New Jerseya u Oklahoma City prije četiri i pol godine kada je ona puštena iz zatvora. Od kad je došao u grad, cijelo je vrijeme bio zatvoren u ormaru i nikad nije išao u školu. Uspio je pobjeći iz ormara kad je odgurnuo vrata koja su obično bila blokirana ljestvama ili krevetom.

S dječakom je u kući bilo još šestero djece, ali ni jedno od njih nema znakove zlostavljanja. Oni su također odvedeni u socijalnu službu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.