KORONAKRIZA

Ćorić: Likovi poput Bujasa uzurpiraju javni prostor i ne zaslužuju komentar

Foto: N1 screenshot

"LIKOVI poput Bujasa, koji zbog samopromocije uzurpiraju javni prostor nakon svega što je poduzeto od strane države, ne zaslužuju nikakav komentar", rekao je ministar gospodarstva Tomislav Ćorić gostujući na N1 Televiziji.

"Pa i u 13 sati imamo sastanak s Hrvatskom udrugom poslodavaca koja je naš socijalni partner i koji u pravilu zastupa ogromnu većinu poduzetnika. Vidi se da mi nemamo problem sa socijalnim dijalogom. Međutim narativ kojim se pojedinci služe kad ne dobiju adekvatan odgovor... ", nastavio je Ćorić dodajući da je njegova izjava izvučena iz konteksta.

Misli se na izjavu koju prenosi UGP, a koja glasi da " neće baš sve tvrtke propasti".

"Problem Bujasa i njegove sljedbe je u činjenici da ne žele čuti artikulirana promišljanja koja nisu na strani njihovih. Ja ne mogu govoriti ono što Bujas ili netko od ljudi koji se s njima promovira žele čuti.

On želi zauzeti još jedan mali djelić medijskog prostora što je jutros opet uspio i medijsku scenu pretvara u cirkus.

Ovo što rade su morbidne predstave i dopustite mi da se više ne očitujemo o njima", rekao je Ćorić.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa kako bismo smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost vlastitih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.