Amerikanka poticala kćer na tučnjavu sa školskom kolegicom pa tijekom navijanja napala drugu

AMERIKANKA koja je uhićena zbog poticanja dvije 12-godišnjakinje na tučnjavu ispred osnovne škole, te zbog napada na jednu djevojčicu, rekla je kako je njezina kći bila žrtva maltretiranja putem interneta.

32-godišnja Daphne Melin u nedjelju je dovela svoju 12-godišnju kćer ispred osnovne škole William Ford kako bi se ona potukla sa školskom kolegicom s kojom se neko vrijeme prepucavala putem Facebooka.

Djevojčicu s kojom je kći Daphne Melin u svađi, u tučnjavi je zamijenila prijateljica, a incidentu su prisustvovala i druga djeca, koja su se okupila nakon što su putem Facebooka saznala za tučnjavu.

Daphne je djevojčice poticala na tučnjavu, govorila jednoj da napadne drugu, a zatim i sama napala jednu, te ju srušila na pod i udarila u glavu u vrat.

Jedna druga djevojčica koja je bila u okupljenoj skupini pokušala je nerazumnoj ženi objasniti da bi ona tučnjavu trebala spriječiti i zaustaviti, a ne ju poticati.

New York Post piše kako Daphne Melin tvrdi kako su njezinu kći stalno maltretirale malo starije djevojčice iz višeg razreda, te kako nije istina da je ona čudovište kakvom ju se prikazuje.

Ratoborna majka, koja nije učinila ništa da prekine tučnjavu, već ju je dodatno poticala, kaže da je zvala školu ne bi li obavijestila ravnatelja o maltretiranju koje njezino dijete doživljava, no on je odgovorio da nije nadležan za rješavanje internetskog zlostavljanja.

32-godišnjakinja također kaže kako ima dokaze o vrijeđanju i prijetnjama upućenima njezinoj kćeri, te dodaje kako je maltretiranje trajalo tjednima, a čini se kako je počelo zbog jednog dječaka.

Nesavjesna majka suočit će se s optužbama za ugrožavanje dobrobiti maloljetnika i za pokušaj napada, puštena je uz jamčevinu, a optužnica protiv nje bit će podignuta prvog prosinca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.