Strava u Indiji: Oteli i ubili mladu bolivudsku glumicu zbog otkupnine

TIJELO mlade bolivudske glumice Meenakshi Thapa pronađeno je u septičkoj jami u indijskom gradu Allahabadu. Kako je priopćila tamošnja policija, tijelo je pronađeno bez glave, a osumnjičeni za brutalno ubojstvo uhićeni su i ispitani te su već priznali krivnju za zločin.

Meenakshi je bila indijska manekenka i glumica, a oteta je 30. ožujka. Krivnju za njezinu smrt preuzeo je par Amit Jaiswal i Preeti Sarin. Nakon što su je upoznali na snimanju jednog filma, u kojem je imala sporednu ulogu, par se sprijateljio s glumicom te ju doveo u Allahabad pod izlikom da će je upoznati s poznatim producentom. Kada je stigla u grad, oteli su je i zatočili.

Potom su nazvali njezinu majku i zatražili otkupninu od 150.000 indijskih rupija kako bi je pustili na slobodu. Majka je, nažalost, uspjela prikupiti svega 60.000 rupija, što je naljutilo Jaiswala i Sarin te su odlučili ubiti glumicu. Prema izjavama policije, prvo su je zadavili, a potom joj odrezali glavu. Tijelo su bacili u septičku jamu, a glavu uz autocestu u pokrajini Vindhyasani.

Par je nedavno pobjegao u Mumbai, nakon što je supruga Jaiswala doznala za njihovu aferu. Odlučili su se okušati u Bollywoodu, što im nije uspjelo pa su posegnuli za stravičnim zločinom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.