Policija prijavila sindikalista Jadrankamena za krađu kombija tvrtke

BRAČKA policija prijavila je za samovlast i oduzimanje tuđe pokretne stvari sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića, koji je prije dva tjedna tijekom velike policijske invazije na Brač uhićen i prijavljen za prisvajanje službenog vozila tvrtke Škode Fabije. Ovaj put u pitanju je bio kombi Peugeot Boxer. Policija sumnjiči Eterovića da je slomio kontakt bravu i odvezao kombi.

Ludi ljudi

Tonči Drpić, vođa radnika Jadrankamena, nije mogao vjerovati kada je čuo da je policija opet prijavila Eterovića.

"To su ludi ljudi. Oni nisu normalni. Taj kombi smo registrirali od vlastitih novaca i treba nam kako bi radnike iz Gornjeg Humca i Pražnica prevezli na posao u Pučišća. Prije smo imali autobus, ali njega je ukinuo sada već bivši stečajni upravitelj Ivo Bučan, koji se stalno hvalio kako će organizirati proizvodnju. Ne znam kako je to mislio napraviti ako je onemogućio radnike da dođu na posao", komentirao je najnoviju policijsku akciju sindikalist Drpić.

Sastanak s ministrom ili zatvor?

Jučer je Jadrankamen ostao bez stečajnog upravitelja. Ivo Bučan sam je podnio ostavku razljućen što je ministar Ranko Ostojić primio sindikaliste na sastanak. Bučan ih je prijavio za prisvajanje službenih vozila i onemogućavanje stečaja te misli da bi trebali biti u zatvoru, a ne na sastanku s ministrom unutarnjih poslova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.