Mislio je da se radi o tvoru: Rođak u Pennsylvaniji upucao 9-godišnju djevojčicu i teško je ozlijedio

DJEVOJČICA u dobi od 9 godina u bolnici se bori za život nakon što je u subotu navečer po lokalnom vremenu upucana ispred obiteljske kuće u New Sewickleyju u Pennsylvaniji, dok je sudjelovala na zabavi u povodu Noći vještica, javlja CNN.

Prema informacijama iz policije, djevojčica je bila maskirana u crnu odjeću i na glavi je nosila crni šešir. Kako je u kuću dolazilo sve više gostiju, djevojčica je izišla van i sakrila se na obližnje brdašce. Nešto poslije 20 sati, kada je sunce već odavno zašlo, odlučila se vratiti u kuću. Jedan od rođaka u mraku je uočio sjenu, pomislio da se radi o tvoru te počeo pucati, objasnio je istražitelj Greg Carney.

Djevojčica je upucana u vrat, leđa i ruku te je hitno prevezena u dječju bolnicu u Pittsburghu. Nalazi se na jedinici intenzivne njege i liječnici se bore za njezin život.

Policija nije htjela otkriti detalje o rođaku koji je djevojčicu upucao, niti u kakvom su točno rodbinskom odnosu. Jedino što su otkrili jest da rođak nije bio pod utjecajem alkohola te da razmatraju hoće li protiv njega podignuti optužnicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.