Bruna Sanader diplomirala i postala liječnica: Prosjek joj je 4,48. I Milanovićeva supruga nema veze s tim.

Screenshot: Medicinski fakultet

BRUNA SANADER, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, diplomirala je ovih dana. Novopečena liječnica odmah je dospjela na medijske naslovnice, a u sklopu "hvalospjeva" o njenom iznimno visokom prosjeku ocjena od 4,9 nije se propustilo spomenuti kako jedinu četvorku u indeksu ima iz epidemiologije - predmeta kojeg predaje Sanja Musić Milanović, supruga aktualnog premijera Zorana Milanovića.

Iako je tijekom godina studiranja Bruna Sanader doista skupila mnoge petice (u akademskoj godini 2008./2009. je čak s još dvoje kolega dobila Dekanovu nagradu za najbolji znanstveni rad), četvorka iz epidemiologije očito nije jedina jer raspored za stažiranje pokazuje kako prosjek ocjena ove mlade liječnice, koja je diplomirala u srpnju ove godine, ipak nije 4,9 nego - 4,48.



Također, epidemiologinja Sanja Musić Milanović s Bruninom ocjenom iz epidemiologije nema veze - naime, Sanaderova kći taj ispit nije polagala kod nje.

"Sve podatke vezane za Brunu Sanader, dr.med., a koji se odnose na njezin status studenta Medicinskog fakulteta u Zagrebu, odnosno od nedavno doktorice medicine, ne možemo Vam dostaviti jer je to protivno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Isti Zakon dopušta iznimku, ali uz privolu ispitanika samo u svrhu za koju je ispitanik dao privolu. Jedini podatak koji Vam možemo dostaviti, a vezano za Brunu Sanader, dr.med., je da se ista nalazi se na popisu diplomiranih studenata Medicinskog fakulteta u Zagrebu za 2013. godinu. Također, a u cilju istinitog informiranja javnosti obavještavamo Vas da Bruna Sanader, dr.med., ispit iz epidemiologije nije polagala kod dr.sc. Sanje Musić Milanović", odgovorili su na naš upit s Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.