"Atentat" na Klausa: Mladi napadač iz neposredne blizine upucao češkog predsjednika - plastičnim pištoljem!

ZASAD neidentificirani muškarac u maskirnoj odori danas je izveo "atentat" na češkog predsjednika Vaclava Klausa, zapucavši na njega iz neposredne blizine - plastičnim pištoljem!

Klaus je došao uveličati otvorenje mosta u Hrastavi, na sjeveru Češke, kada mu se približio napadač koji je izvukao pištolj i otvorio "vatru". Bolje reći, otvorio je plastiku jer je umjesto metaka ispalio nekoliko plastičnih kuglica.


Napadač se potom izgubio u masi, a zbunjeni Klaus je potom izvukao usiljeni smiješak za fotografe. Međutim, 71-godišnji češki predsjednik, poznati euroskeptik, nakon napada ipak  je oštro ukorio svoje tjelohranitelje. "Ponijeli ste se kao idioti", kazao je Klaus svojim dekoncentriranim čuvarima.


Potrebne su drastične mjere da se privuče pažnja političara

Policija je poslije ipak uhitila napadača. Navodno je mladić prije napada dao intervju za televiziju, kazavši kako političari ne slušaju narod i kako se potrebne drastične mjere da bi se pridobila njihova pažnja. Izvlačenje pištolja definitivno je drastična mjera, ali ne ako se u njemu nalaze plastične kuglice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.