Pogledajte kakvu glupost je napravio Mourinho i dobio crveni karton

Foto: Screenshot

ROMA je u 9. kolu Serie A pobijedila Monzu na Olimpicu 1:0. Momčad Josea Mourinha imala je igrača više od 41. minute, ali je jedva došla do tri boda golom Stephana El Shaarawyja u 90. minuti. To je zahuktaloj Romi bila četvrta uzastopna pobjeda u svim natjecanjima.

Mourinho je burno proslavio gol El Shaarawyja, ali kraj utakmice nije dočekao na klupi. Portugalac je u 11. minuti sudačke nadoknade dobio crveni karton nakon što se rugao treneru Monze Raffaeleu Palladinu gestikulirajući da stalno cmizdri. Mourinho i Paladino imaju povijest od zadnje međusobne utakmice u svibnju (1:1).

Mourinho je nakon te utakmice žestoko kritizirao suca rekavši da je najgori kojeg je ikad vidio, a Palladino je rekao da su Portugalac i njegovi igrači krivi što se ta utakmica zakuhala i igrala pod visokim tenzijama.

"Bio sam ljut na četvrtog suca jer nikad nisam vidio da jedna momčad toliko protestira kod sudaca. Više energije sam potrošio gledajući njih nego utakmicu. To što su radili bilo je skandalozno, a sudac je bio fantastičan", rekao je tad Palladino. Mourinha su na presici uoči današnje utakmice pitali kako to komentira.

"Ne bih se spuštao na taj nivo. Ne poznajem Palladina, ali vidim da Monza ima dobre rezultate. Ako je tako zahvaljujući njemu, onda mogu samo reći da čovjek radi dobar posao", odgovorio je Mourinho prije nego što je na utakmici u svojem stilu "odgovorio" protivničkom treneru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.