Trener Bilogore: Mislim da se Gattuso iznenadio kad je došao

Foto: Index

HAJDUK je u Grubišnom Polju s 4:0 pobijedio Bilogoru '91 u 1/16 finala SuperSport Hrvatskog kupa. Hajduk je poveo u 24. minuti. Nakon krasne akcije i asistencije Stipe Biuka gol je postigao Yassine Benrahou. Drugi gol za goste je zabio Zvonimir Šarlija u 53. minuti.

Za 3:0 je samo dvije minute kasnije zabio Mate Antunović nakon krasne solo akcije. Antunoviću je to prvi gol u dresu Hajduka. U 82. minuti četvrti gol za goste je sjajnim lobom postigao Dario Melnjak. Utakmicu je za Index komentirao Željko Ostrman, trener-igrač Bilogore.

Prvi dojmovi?

Čestitke Hajduku na pobjedi i zasluženom prolasku dalje. Mislim da smo se mi pokazali u sasvim dobro svjetlu. Pokušavali smo igrati, koliko smo mogli. Htjeli smo se nadigravati s njima. Prekrasan ambijent, preko 2500 ljudi, ovo je stvarno prava slika nogometa. Mislim da su ovo grad Grubišno Polje i Bilogora zaslužili.

Kao igrač ste sličan profil kao Gattuso, tako ste i danas obojica ušli u utakmicu.

Pokušali smo što čvršće ući u utakmicu. U prvom poluvremenu smo čak solidno parirali, oni su promašili dvije-tri šanse, ali na kraju zasluženo 4:0. Mislim da smo se stvarno pokazali u dobrom svjetlu i da je ovo što smo danas prikazali naš maksimum. 

Tko vas je posebno impresionirao kod Hajduka?

Vidi se tu velika razlika u kvaliteti i spremnosti, ima tu puno dobrih igrača koji su s razlogom u Hajduku, a danas su potvrdili svoju kvalitetu.

Gattuso se bojao terena uoči utakmice. Kako je bilo igrati?

Mislim da je teren bio dobar, da se iznenadio kad je došao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.