Navijači Dinama na Fejsu: Jakire, hvala i doviđenja

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DINAMO je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna hrvatski je prvak poražen s ogromnih 9:2 i tako postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je na jednoj utakmici primio devet pogodaka.

Bayern je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, da bi se Dinamo zatim na trenutak vratio u utakmicu i ekspresnim pogocima na startu drugog dijela došao na 3:2. Ipak, to kao da je samo razbjesnilo nogometaše Bayerna, koji su do kraja nemilosrdno punili mrežu Ivana Nevistića. Navijači Dinama su negativnim komentarima zasuli objavu Dinama na Facebooku.

Unatoč visokom porazu u Münchenu vjerujemo i dalje u naše dečke 🦁 Sanjali smo nekoliko trenutaka, borili se, ali...

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebUtorak, 17. rujna 2024.

"Ja sam navijač rivala Rijeke i neću se uopće ni naslađivati, jer na kraju krajeva za hrvatski se klub uvijek navija u Europi, ali ovo je po meni najveći znak koliko nam je jadna ova HNL. Jedna od najgorih liga u Europi", jedan je kod komentara s nekoliko stotina lajkova, a slijede sljedeći:

"Navijač sam NK Osijeka, ali ovo je uz cijelo dužno poštovanje prema Dinamu, ovo je bilo na razini sramote. Nakon 3:2, mislio sam ajd biti će neka možda šansa, ali ne. Svi mi znamo tko je i što je Bayern ali ovoliko izgubiti to jest primiti golova, e to nisam očekivao. Pozdrav svima iz Slavonije te svako dobro."

"Dragi igrači ovo vam je bila kratka lekcija kako se igra moderan, ozbiljan europski nogomet - okomito i brzo, a u isto vrijeme odgovorno i pametno. Nego, ovu vam sramotu možemo oprostiti, ali ono što se dogodilo u petak ne!"

"Zbogom treneru"

"Nevjerojatno su brži, bolji su, jači su, ali momčad ima kvalitetu za ne primiti baš 9 komada... Jakire hvala i doviđenja.".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.