Messijeva nova fotka hit je na internetu, ljudi ne prestaju komentirati njegov imidž

Foto: Profimedia/EPA

Lionel Messi vratio se na teren nakon dvomjesečne pauze. Na utakmici Inter Miamija i Philadelphia Uniona postigao je dva pogotka i namjestio treći. Mikael Uhre doveo je Philadelphiju u prednost već u drugoj minuti. No onda je krenuo Messi, kojem je to bio prvi nastup nakon 62 dana. Utakmica je završila 3:1.

Slavni nogometaš pažnju je privukao i promjenom imidža. Naime, na utakmici se pojavio bez brade. Fotografi su ga snimili iz profila prije izlaska na teren, a fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama. Nekim obožavateljima nije se svidjela ova promjena.

"Molim te, vrati bradu", "Mora hitno vratiti bradu", "Izgleda kao potpuno druga osoba", "Malo je zabrljao s ovim", "Ne razumijem njegovog frizera - kako mu je dopustio da obrije bradu s takvom vilicom, čovjek je najveći nogometaš u povijesti sporta", neki su od komentara na X-u. "Ma dobro je. I dalje je najbolji", nadovezali su se drugi. 

Oporavljao se od ozljede

Podsjećamo, Messi se oporavljao od ozljede zadobivene na Copa Americi.

"Jedva sam čekao vratiti se, bio sam nestrpljiv nakon što sam dugo bio izvan terena. Malo-pomalo počeo sam trenirati s momčadi, osjećao sam se dobro i zato smo odlučili da ću startati. Jako sam sretan i zadovoljan", rekao je Messi nakon povratka na teren.

"Svjesni smo kakvu momčad imamo. Istina je da smo tijekom cijele sezone imali pehova s ozljedama. Nikad nismo bili u punoj snazi, uvijek su nam nedostajali igrači, ali momčad je išla dalje. Sada smo prvi s velikom prednošću i nadamo se da možemo završiti na vrhu", dodao je Messi nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.