Jelena Karleuša pojavila se u novoj sezoni showa Georgine Rodriguez na Netflixu

Foto: Instagram

Srpska pjevačica Jelena Karleuša pojavljuje se u trećoj sezoni Netflixovog reality showa I Am Georgina o partnerici Cristiana Ronalda, Georgini Rodriguez.

Dok Jelena šeta po pisti u jednoj sceni showa, Georgina govori: "Wow, vidi ovo. Kako joj je dobro odijelo."  Na to Georginina suradnica govori: "To je njeno", a Ronaldova partnerica odgovara: "Stvarno?". 

Time se Jelena pohvalila na društvenim mrežama.

"Nikada nisam mislila da ću vidjeti sebe slučajno gledajući Netflix. Hvala ti Georgina na lijepim riječima. Tvoj dokumentarac je nevjerojatan", napisala je Jelena uz scenu u kojoj se pojavljuje.

Zajedno nosile reviju

Te scene Georgine i Jelene snimljene su u ožujku na modnoj reviji Vetements u Parizu. Tada je Georgina prošetala u Ronaldovom dresu, a u backstageu je snimljena kako razgovara s Jelenom. 

Ljudi su uvjereni da je Georgina otkrila Karleuši kada će Ronaldo završiti nogometnu karijeru i ići u mirovinu. "Cristiano, još godinu i gotovo. Možda dvije, ne znam", čuje se kako govori na snimci. 

Nakon revije Georgina i Jelena zapratile su se na društvenim mrežama. Karleuša je objavila i fotografije s revije, na kojima je i Georgina koja joj je u komentarima ostavila emotikon srca.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.