Ella nakon razvoda objavila novu pjesmu: "Još je okus na usnama od tvojih govana"

Foto: Instagram

Ella Dvornik na svom je glazbenom Instagram profilu Allterella objavila skicu nove pjesme čiji sadržaj prilično podsjeća na medijske naslove koji je prate u posljednje vrijeme.

Svježe razvedena influencerica u ovoj bedroom pop pjesmi kaže:

"Još je okus na usnama / od svih tvojih govana
koje sam gutala / jer sam si vjerovala
da još volim te, volim te / ajde goni se, goni se
ti i ta tvoja kuja / ne želim da znam za vas dvoje
Crknite / odjebite
Ja znam / da si ti sve što ja ne trebam
Idem van / jer ulice, jer ulice, ulice zovu me"

Iako zvuči kao prosječni ogorčeni upis u tinejdžersku bilježnicu Ivane iz OŠ Šime Budinića u Zadru jer Mate nije odgovorio na njen komentar u leksikonu u kojem tvrdi da joj je baš on najzgodniji u 3.c, ovaj tekst možda je i najintimniji uvid u razmišljanja poznate Hrvatice, koja si je nedavno sama dijagnosticirala "autizam i prozodiju".

Već nekoliko godina pokušava se baviti glazbom

Ako izuzmemo izlete u tinejdžersku pop glazbu koje je imala početkom 2010-ih, a za koje se nadam da ih i sama želi zaboraviti, Ella Dvornik pokušava se baviti glazbom već par godina.

Ove godine izdala je trap album, koji je bio potpuni flop s obzirom na njenih pola milijuna obožavatelja na društvenim mrežama i činjenicu da se radi o javnoj osobi i nasljednici legendarnog hrvatskog glazbenika.

Sudeći prema novim snimkama, očekuje nas potpuni zaokret na tugaljivi pop u minimalnim aranžmanima, koji se vjerojatno neće puštati na radiju, ali će privući pažnju njenih obožavatelja iz očitih razloga.

(Ne mislim na glazbene.)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.