Justin Bieber otkrio kako je slava utjecala na njegovo mentalno zdravlje

PLANETARNO popularni pjevač Justin Bieber često govori o svom mentalnom zdravlju, kao i o tome kako je slava utjecala na njega. Dok mnogi maštaju o tome da žive njegovim životom, čini se da nisu ni svjesni brojnih problema s kojima se ovaj mladi pjevač suočio.

Kako kaže, danas je svjestan da je u prošlosti donosio brojne pogrešne odluke, ali ne dopušta da ga to oblikuje. Želi svojim primjerom obožavateljima pokazati da sami oblikuju svoj život te da je u redu pogriješiti i pokajati se za to.

Bieber je vrlo rano osjetio teret slave, a o svemu je progovorio u novom intervjuu za GQ magazin.

"Probudiš se jednog dana i nesretan si iako postižeš sav taj uspjeh, ali što ti to vrijedi ako se osjećaš prazno iznutra?" rekao je Justin dodavši kako je prije pet godina prolazio kroz najgori životni period.

Kako kaže, u to vrijeme je bio okružen ljudima koji su "pobjegli iz stvarnosti" te se njegov život svodio na ovisnost o drogama.

"Stalno sam žudio za još. Imao sam sav taj uspjeh, ali i dalje sam osjećao tugu, bol. I dalje sam imao nerazriješene probleme. A mislio sam da će uspjeh moći sve to riješiti. Za mene je droga bila samo sredstvo za umrtvljivanje", ispričao je.

Štoviše, u to su mu vrijeme osobni zaštitari često noću ulazili u sobu i provjeravali puls kako bi se uvjerili da je još uvijek živ.

Justin ne skriva da je tada bio na samom dnu, koristio je antidepresive, a dijagnosticirana mu je i lajmska bolest.

Ovo nije prvi put da je Bieber progovorio o mentalnim problemima s kojima se borio, a za koje ponajviše krivi upravo teret slave. Naime, još 2019. godine je izazvao pažnju objavom na Instagramu u kojoj se dotaknuo ove teme.

"Kad ste preopterećeni svojim životom, prošlošću, poslom, odgovornostima, emocijama, obitelji, financijama, vezama, teško je ustati ujutro iz kreveta s pozitivnim stavom. Kad osjećate da slijedi problem za problemom, dan počnete predviđati kroz prizmu straha, počnete predviđati još jedan loš dan", napisao je tada.

Također, iste teme se dotaknuo i u dokumentarnom filmu o svom životu kada je priznao da je ponekad razmišljao i o samoubojstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.