Majka jedne Dahmerove žrtve osudila seriju: "Ne razumijem kako mogu to učiniti"

Foto: Press

TONY HUGHES jedan je od desetak muškaraca koje je ubio Jeffrey Dahmer. Njegova majka Shirley Hughes reagirala je sada na Netflixovu seriju Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story u kojoj se prikazuju detalji o serijskom ubojici koji je oduzeo život njezinom sinu, piše The Guardian. 

OPREZ! Tekst sadrži spoilere

Kaže da nije pogledala cijelu seriju, ali da ne razumije kako je moguće da je napravljena ovakva serija. Jedna od deset epizoda fokusira se na njezinog sina, koji je bio gluh i imao je samo 31 godinu kada ga je Dahmer ubio 1991. godine. Kaže da "nije sve prikazano onako kako se dogodilo".

 

"Ne razumijem kako mogu to učiniti. Ne razumijem kako mogu koristiti naša imena i objavljivati ovakve stvari", rekla je Shirley. Dodala je da joj je teško pričati o ubojstvu Tonyja. Nakon smrti svoga sina Shirley se nije previše oglašavala. Za njegovo ubojstvo saznala je nakon što su istražitelji identificirali Tonyjevu lubanju u Dahmerovu stanu.

Obitelji žrtava negoduju zbog serije

Kada je Dahmer optužen za ubojstva, Shirley je izjavila za United Press International da je emocionalno slomljena sudbinom koju je njezin sin doživio.

"Boli. Lila sam suze. Nisu to suze žalosti. To su suze boli", rekla je tada.

Nije jedina koja negoduje zbog objave njihovih imena i detaljnog opisa ubojstava. Rođak Dahmerove žrtve Errola Lindseya, Eric Perry, na Twitteru je napisao da su njegovi rođaci saznali za seriju tek kada ju je Netflix objavio. 

Kako Perry objašnjava, Netflix nije bio dužan konzultirati se s obiteljima žrtava jer su događaji koje prikazuju javni zapisi, no jasno je da je serija traumatizirala osobe bliske Dahmerovim žrtvama. Rita Isbell, sestra Errola Lindseya, kaže da je serija "oštra i nemarna". 

Podsjećamo, serija pod nazivom Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story stravična je priča o ubojici iz SAD-a i već tjednima se nalazi u top deset najgledanijih serija na Netflixu. Ušla je među devet najpopularnijih TV serija na engleskom jeziku svih vremena. Postala je i najgledanija serija na Netflixu jer je u prvom tjednu prikupila više od pola milijarde pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.