Jennifer Lawrence otkrila s kojim joj je redateljem bilo najljepše raditi

Foto: EPA

Jennifer Lawrence, koja je već više od desetljeća jedna od najtraženijih zvijezda u Hollywoodu, nastavlja fascinirati publiku nevjerojatnim talentom. Od impresivne glume u trilogiji Igre gladi do očaravajuće uloge u trileru Crveni vrabac, Lawrence je pokazala svoju svestranost. Sposobnost da fascinira gledatelje svakim novim projektom osnažila joj je karijeru, dok je njen pristupačan karakter izvan ekrana učvrstio njezin status.

Glumica je nedavno počela istraživati i komediju kroz uloge poput Maddie u filmu Cura za sve. Ova promjena nije iznenađujuća s obzirom na to da je od svoje 20. godine bila uključena u intenzivne i fizički zahtjevne projekte. Nakon godina rada i očuvanja pozicije jedne od vodećih holivudskih glumica, lakši put može biti dobrodošla promjena.

Tijekom karijere radila je s brojnim filmašima, a posebno cijeni iskustvo rada s redateljem Davidom O. Russellom na filmu U dobru i u zlu. U razgovoru za Collider Lawrence je izjavila: "To je vjerojatno bilo najbolje iskustvo u mom životu zbog njegove strasti i spontanosti. Rijetko je da netko tko je genij može stvarno komunicirati, ali njemu to uspijeva." Dodala je da je bila impresionirana ne samo Russellovom sposobnošću komunikacije već i njegovim pisanjem.

Nakon uspješnog rada s Russellom na spomenutom filmu Lawrence je surađivala s njim i na filmovima Američki varalice i Joy. U razgovoru je zaključila: "On je također jedan od najtoplijih, najljubaznijih, najsmješnijih ljudi koje sam ikada upoznala."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.