Charlie Hunnam glumit će zloglasnog serijskog ubojicu u popularnoj seriji

Foto: EPA

CHARLIE Hunnam, zvijezda Sinova anarhije, utjelovit će serijskog ubojicu Eda Geina u trećoj sezoni Netflixove serije Monster, potvrdio je Variety.

Monster su kreirali Ryan Murphy i Ian Brennan. Prva sezona serije Monster pratila je ubojicu Jeffreyja Dahmera, kojeg je utjelovio Evan Peters. Glumac je za svoju izvedbu nagrađen Zlatnim globusom, a Monster je postao treća najgledanija serija u povijesti Netflixa.

Druga sezona serije, koja na streaming servis dolazi u četvrtak, pratit će braću Lylea i Erika Menendeza. U drugoj sezoni glume Nicholas Alexander Chavez, Cooper Koch, Javier Bardem i  Chloë Sevigny.

Treća sezona fokusirat će se na Geina

Treća sezona prikazat će život Eda Geina, ozloglašenog serijskog ubojicu iz grada Plainfielda u američkoj saveznoj državi Wisconsin. Gein je bio dijete oca alkoholičara i fanatično religiozne majke koja ga je cijeli život izolirala od ostatka svijeta i kaznila kada bi se pokušavao sprijateljiti s vršnjacima.

Nakon smrti svoje obitelji, Gein je počeo kopati grobove i krasti ženska trupla od kojih je zatim izrađivao maske i razne kućanske predmete. No, u 1950-ima prešao je i na ubojstva. Potvrđeno je da je ubio dvije žene, ali sumnja se da je kriv za ubojstvo još sedam drugih žrtava. Nakon što je uhićen, ostatak života proveo je u psihijatrijskoj ustanovi u kojoj je preminuo od raka pluća kada je imao 77 godina.

Njegov život bio je inspiracija za likove Normana Batesa u Psihu, Buffala Billa u Kad jaganjci utihnu i  Leatherfacea u Teksaškom masakru motornom pilom.

Monster je najnovija serija u kojoj ćemo moći gledati Hunnama. Glumac se nedavno pridružio i kriminalističkoj seriji Criminal na kojoj radi Amazon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.