Zbog problema s kafićem u partnera ispalio četiri metka!

NEBOJŠA TOPIĆ, koji je u nedjelju rano ujutro ispucao četiri metka u Kristijana Petrovića, partnera u poslu s kafićem Sunrise u Imotskom, pritvoren je da ne bi ometao istragu, odnosno, utjecao na svjedoke.

Pištolj pronašli u staji, metke u kući

Topić je danas uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva priveden istražnom sucu Mlađanu Prvanu. Iznio je obranu, pojasnio okolnosti koje su dovele do obračuna. Potresen je događajem, tvrdi da mu je život bio ugrožen i da je zato posegnuo za oružjem.

Posao je krenuo loše, s Petrovićem je imao neke neraščišćene račune. Pred kafićem ga je pogodio hicima iz pištolja s male udaljenosti, i to u desnu ruku i trbuh. Nijedan metak nije promašio. Petrovića su u teškom stanju prevezli u splitski KBC. Topić je pobjegao, ali se ubrzo sam predao. 

Policija je pištolj marke Lama, kalibra 9 milimetara, s četiri metka pronašla u Topićevoj staji. Sumnjaju da je iz njega pucano. U kući je pak nađeno još sedam metaka. Za oružje Topić nije imao dozvolu. Policija ga dosad nije imala u kaznenoj evidenciji. Ranjeni partner stara je "zvjerka". Skupio je 40-ak kaznenih prijava, mahom za šverc ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.