Pozlilo mu za volanom: Zabio se Škodom u metalni stup pa u drvo

Foto: Google Street View

VOZAČ Škode teže je ozlijeđen nakon što mu je u ponedjeljak oko 10 sati pozlilo tijekom vožnje iz Kadine Glavice prema Siveriću.

68-godišnji vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u drvo nakon čega se automobil zapalio, javlja ŠibenikIn. Ozljede koje je zadobio nisu opasne po život.

"Do prometne nesreće došlo je u ponedjeljak oko 10 sati ujutro kada je 68-godišnjak u Škodi šibenskih registracije vozio županijskom cestom od Kadine Glavice prema Siveriću i nije se kretao sredinom trake pri dolasku na raskrižje. Zbog zdravstvenih problema, vozač je izgubio nadzor nad upravljačem automobila, izletio izvan kolnika, udario u dva metalna stupa nakon čega se autom popeo na zemljano uzvišenje i udario u drvo, potom od njega odbio i vratio na kolnik. Tamo se automobil zaustavio i zapalio. Vozač je teže ozlijeđen, ali nije životno ugrožen te je zadržan na liječenju u šibenskoj bolnici", javljaju iz  PU šibensko-kninske.

Zbog izazivanja prometne nesreće, protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog i izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.