VIDEO Pauk bez najave dizao aute zbog radova na Savici, radnik prijetio ženi

Foto, video: Čitatelji Indexa

GRAĐANE na zagrebačkoj Savici danas ujutro neugodno su iznenadili radovi koji nisu bili najavljeni. 

Oko 9 sati ujutro kod tržnice na Savici pojavili su se kamioni i bageri, a trakom su ograđena parkirna mjesta na kojima su bili parkirani automobili.

Ubrzo se pojavio i pauk Zagrebparkinga te počeo premještati automobile koji su bili propisno parkirani na parkirnim mjestima, i to onima na kojima se naplaćuje parking.

Ne treba ni napominjati da u prethodnim danima na tom parkiralištu nije stajala nikakva obavijest da počinju radovi. 

Radnik Zagrebparkinga ženi: Žali se Bandiću pa ćeš završiti kao novinarka Nove TV

No to nije spriječilo pauka da redom krene dizati automobile koje je onda premještao po okolnim parkiralištima. Sve je snimila jedna čitateljica koja nam je poslala snimku. 

"Djelatnici Zagrebparkinga premještaju aute na Savici u Ulici Ljerke Šram radi rekonstrukcije ulice. Nikakva obavijest nije stavljena ranije", rekla je čitateljica.

Dodala je da joj je djelatnik Zagrebparkinga zaprijetio da će proći kao i novinarka Nove TV koju je Bandić prije nekoliko dana verbalno napao u Kozari putevima.

"Kada sam mu rekla da ću ga snimiti, njegov je komentar bio: 'Slobodno snimaj i šalji Bandiću, proći ćeš isto kao novinarka Nove TV.'"

Djelatnik pauka na pitanje gdje mu je obavijest: "U pički materinoj"

Na snimci se čuje i ostatak bezobrazluka djelatnika Zagrebparkinga.

"Gdje vam je obavijest", pitala je čitateljica.

"U pički materinoj", odgovara joj radnik Zagrebparkinga.

Nakon što su, evidentno uz prigodne prostakluke upućene građanima, s (naplatnih) parkirnih mjesta počistili automobile, na njih su se parkirali kamioni. 

Kako na parkiralištima oko tržnice na Savici u to vrijeme vlada poprilična gužva, neke su automobile selili u susjedne ulice. Tako su neki građani, iako su uredno parkirali na označeno mjesto i platili parking, svoj automobil morali tražiti po okolnim ulicama. Nikakve obavijesti, ponovimo, nije bilo.

Na videu koji nam je poslao drugi čitatelj vidi se da uopće nije ograđen izlaz iz podruma tržnice pa građani hodaju oko bagera koji raskopava asfalt. Kako smo doznali na licu mjesta, radovi se obavljaju na rekonstrukciji nogostupa oko tržnice Savica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.