U Splitu generalna proba za vatrogasnu vježbu, stanovnici Spinuta ostali bez 16 parking mjesta

Foto i video: Index

SIRENE, policija, veliko vatrogasno vozilo, kombi Crvenog križa, pripadnici HGSS-a, vodstvo kotara Spinut... Svi su se natiskali na parkingu pred zelenim neboderom u Jobovoj ulici. Dobra je vijest što nigdje ne gori, u pitanju je generalna proba za vatrogasnu vježbu planiranu za četvtrtak. Građane bi svojim prisustvom trebao počastiti i gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

Loša je vijest da su stanovnici okolnih zgrada ostali bez čak 16 mjesta na parkiralištu između nebodera u Jobovoj. Po osam ih je uzeto za vatrogasna vozila u slučaju nekakve intervencije. Nastavi li se tim tempom, osam mjesta pred svakim neboderom u Spinutu, postavlja se pitanje gdje će ljudi ubuduće parkirati? I ovako je problem s parkingom u Spinutu neizdrživ. 

Potpredsjednik GK Spinut Andrija Čaljkušić iz HDZ-a kaže da bi se problem mogao riješiti nadogradnjom etaže na garažu u produžetku Jobove ulice. Planovi već postoje, no upitno je kada bi se mogli realizirati. Eto prave prilike da se gradonačelniku Opari skrene pažnja na problem kada dođe u Spinut na pokaznu vježbu...

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz događanja u Splitu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Split.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.