Trumpovi zaposlenici tajno fotografirali aktivisticu dok je urinirala

Screenshot: YouTube
 
ROHAN Beyts, aktivistica za zaštitu okoliša, tuži osoblje Trumpovog igrališta za golf u Aberdeenshireu nakon što je optužena da je prekršila pravila ponašanja na terenu, piše Guardian.
 
Beyts je na sudu izjavila da se osjeća "vrlo potreseno" nakon što je saznala da su ju Trumpovi zaposlenici tajno fotografirali dok je urinirala na njegovom terenu za golf.
 
Tuži Trumpov teren za 3000 funti
 
Tuži predsjednikovo igralište u Škotskoj zbog kršenja prava na privatnost nakon što su radnici pozvali policiju zbog incidenta u travnju prošle godine, kada su ju optužili za ometanje javnog reda.
 
Osoblje igrališta poriče njezine tvrdnje, a Beyts traži odštetu od 3000 funti. U vrijeme incidenta teren je imao sustav nadzora koji je snimao na tisuće posjetitelja, članova osoblja i dostavljača, iako nije bio ovlašten za snimanje osobnih podataka.
 
Patila je od inkontinencije, a osoblje joj je zatajilo fotografiranje
 
Na sudu u Edinburghu Beyts je izjavila da se liječila od inkontinencije na dan kada je s prijateljicom Sue Edwards odlučila prošetati golf terenom. Također je rekla da je poduzela sve mjere kako bi se sakrila.
 
Navodno je Trumpovim zaposlenicima naređeno da ih prate, a zatim su iz daljine uspjeli fotografirati Beyts dok je urinirala. Upravitelj terena i lokalni novinari su ih dočekali, ali nisu spominjali fotografije.
 
Dva dana kasnije policija joj je došla na vrata te rekla da je optužena zbog uriniranja u javnosti.

Suđenje se nastavlja
 
Beyts je izjavila da je iskusna u šetnjama u prirodi i poštuje zakone prirode te nikada prije nije bila uhićena ili optužena.
 
"Poduzela sam sve moguće kako bih ostala skrivena. Također me uzrujala činjenica da mi na licu mjesta nisu uopće spomenuli da su me fotografirali", rekla je Beyts.
 
Tehničar na terenu Edward Irvine priznao je da ju je fotografirao mobitelom, ali je inzistirao da uopće nije bila skrivena od pogleda. Suđenje se nastavlja.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.