Trojica uhićena u Dubrovniku: Brutalno su pretukli dvojicu Slavonaca

Foto: Index

KAKO je Indexu potvrđeno, tri muškarca iz Dubrovnika su uhićena te je u tijeku kriminalistička obrada zbog napada na dvojicu mladića.  Radi se od dvojici 30-godišnjaka i jednom 34-godišnjaku dok su napadnuti 25-godišnjak i 24-godišnjak.

Jedan od napadnutih mladića ima teške tjelesne ozljede i ostao je bez dva zuba, dok je drugi, prema liječničkoj kvalifikaciji, prošao s lakšim ozljedama. Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Mario Bekić je za Dubrovniknet kazao kako je mladić koji je s teškim ozljedama glave zadržan u bolnici tijekom jutra zatražio da ga se otpusti iz bolnice, što je i učinjeno.

Kako smo ranije objavili, dvojica sezonskih radnika iz Slavonskog Broda brutalno su pretučena od strane trojice iz Dubrovnika. Sve se dogodilo na Pilama.

"Užasna brutalnost"

"Užasna brutalnost napada je zatečenu javnost ostavila bez riječi.

Jednog sezonca iz Slavonije su dvojica uhvatili s leđa dok ga je treći napadač udarao oštrim dijelom metalne konobarske tacne u lice.

Momak je pokušao vrištati upomoć dok su ga oštrim dijelom metalne konobarske tacne neprekinuto snažno udarali u lice i glavu. Lice su mu unakazili.

"Ne mogu opisati brutalnost tih ljudi. Zube su mu polomili, momak inače nosi s unutarnje strane zuba aparatić za zube s kojega sada vise komadi zuba zalijepljeni na aparatić, cijelu glavu su mu unakazili, rasjekli čelo i nos", prepričao je Indexu svjedok događaja.

"Drugi sezonac iz Slavonije ima masnice po cijelom licu, tog jadnog momka su na podlaktici porezali do kosti nečim oštrim, vjerojatno nožem ili staklom. Krvi je bilo svugdje. Užasne scene neviđene brutalnosti u centru turističkog Dubrovnika pred mnogobrojnim turistima", opisuje dalje.

Jedna je svjedokinja Indexu kazala kako je vidjela da su trojica konobara izletjela iz restorana i počela tući mladiće koji su nosili opremu za kajake. "Bilo je grozno za gledati", dodaje. "Mladići su bili divljački napadnuti. Prvo uopće nismo shvatili što se događa", priča još uvijek u šoku.

Razlog sukoba je najam kajaka?

Do sukoba je došlo navodno zbog kajaka koji se iznajmljuju podno restorana Orhan ispred kojega je došlo do sukoba. Slavonci rade za tvrtku koja iznajmljuje kajake.

Vlasnik restorana Orhan Dominik Kuzman nije želio Indexu potvrditi informaciju da je jedan od napadača njegov sin. Zamolili smo ga da nam ispriča što se to sinoć dogodilo i je li točno što tvrde svjedoci da su trojica iz restorana izletjela i napala dvojicu mladića. "Nemam vam što reći. Njih je bilo 20, a kad je policija došla svi su pobjegli jer ih pola radi na crno, ostalo je samo njih par", rekao nam je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.