Tko je 19-godišnjak koji je ubio oca i majku? Nije pokazao kajanje, rekao da je bio ljut na njih

Foto: Facebook, šibenik.in

SUSJEDI kažu da je bio dobar i miran dečko, donedavno. I da su Šunjerge bili dobri ljudi. Sada su u šoku. Pitaju se što se dogodilo.

"Sin mu je maturirao prije par mjeseci. Bila je to idila, jako fin mladić, uredno se ponašao. Ne vjerujemo da se ovo dogodilo, u šoku smo. Ne znamo ništa dalje, čeka se. Bila je to jedna jako fina, uljuđena obitelj", kazao je susjed ubijenog.

No, fotografije na Facebook profilu Tina Šunjerge pokazuju neku drugu sliku. Na javno objavljenim fotografijama ubojica pokazuje srednji prst, hvali se autima i motorima, a na jednoj ima masku i drži palicu.



Na jednoj fotografiji nalazi se sa svojim prijateljima, a u statusu piše "komuna".


Navodno je upravo komuna bila motiv za brutalno ubojstvo. Naime, jedna od verzija koja kruži mjestom je da su ga roditelji htjeli poslati u komunu kako bi se očistio od droge. Roditelji su ga obožavali, pričaju obiteljski prijatelji. Bio im je sve.



Mrtav hladan je razgovarao s policijom

Kako javlja šibenik.in, Šunjerga je jučer nakon uhićenja mrtav hladan razgovarao s policajcima. Nije pokazivao znakove kajanja. Bio je ljut, kazao im je, i morao je nešto poduzeti, pa ih je ubio. Nakon toga je otišao na rođendanski tulum. Tamo je dvojici prijatelja rekao da je "kući napravio sranje".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.