Tip koji je pijan sletio autom u kanal kod Dvora pištoljem prijetio bliskim osobama

Ilustracija: PU sisačko-moslavačka

NAKON što je utvrđeno da je u ponedjeljak kod Dvora pijan prijetio bliskim osobama, policija je uhitila i pronašla pištolj 43-godišnjem muškarcu koji je istoga dana s 1.72 promila automobilom sletio s ceste u kanal te se vratio s traktorom kojim ga je izvukao.

Sisačko-moslavačka policija u srijedu je objavila kako osumnjičenoga tereti da je prijetio bliskim osobama, a pretragom njegova doma i drugih prostorija pronađen je i oduzet mu pištolj, zajedno s dvije detonatorske kapisle, dva sporogoreća štapina, zračnom puškom i 44 komada raznog streljiva.

Priveden zbog prijetnji te nedozvoljenog posjedovanja oružja

Priveden je i kazneno prijavljen zbog prijetnji te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Istoga dana, u ponedjeljak oko 18 sati, u mjestu Golubovac Divuški on je s 1.72 alkoholnih promila, ne krećući se sredinom prometne trake, skrenuo na onu suprotnu te automobilom sisačkih registracija sletio u odvodni kanal.

Potom je napustio mjesto događaja i vratio se s traktorom kojim je automobil izvukao iz kanala. Zbog počinjenih prometnih prekršaja policija je tada protiv njega podnijela opružni prijedlog Općinskom sudu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.