Šverceri marihuane pod stresom: Jedan guta upaljače, drugi grize kabel od struje

DRAGAN STOJIĆ, iz Zvornika u BiH, kojem u Splitu sude zbog šverca dva kilograma marihuane, pokušao se prije par dana ubiti u zatvoru na Bilicama. Progutao je par upaljača, jedan mu se zabio u crijevo te je došlo do komplikacija. Stojić je prebačen u zatvorsku bolnicu i tamo će, izvjesno, ostati neko vrijeme. Nakon toga će, kako doznajemo od branitelja Borivoja Miloševića, na promatranje u Vrapče.

U Hrvatskoj mu sude zbog marihuane, u BiH već osuđen za silovanje

Stojiću, naime, ovo nije prvi pokušaj suicida u splitskom zatvoru, već treći! I prije je gutao razne gluposti, a zanimljivo je možda da je samoubojstvo pokušao i Josip Bodrožić, bivši K-1 borac, također optužen u ovom slučaju. On nije ništa gutao, već je grizao kabel od struje! Očito je boravak u zatvoru bio prestresan za obojicu pa je možda krajnje vrijeme da obojica promisle i okane se posla s travom.

Danas je trebalo biti nastavljeno suđenje, no kako je Stojić u bolnici, od rasprave nije bilo ništa. Stojića, inače, traže u Mostaru zbog silovanja. Pravomoćno je osuđen na četiri i pol godine. Čim završi postupak u Hrvatskoj, ide u postupak izručenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.