Srpkinja i Hrvat provaljivali u kuće u Matuljima i krali. Ona uhvaćena, on u bijegu

Fotografija ne prikazuje događaje iz teksta. Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom državljankom Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Ona je na području Matulja, prošli tjedan, zajedno s 25-godišnjim hrvatskim državljaninom provalila u tri obiteljske kuće u vlasništvu hrvatskih državljana. Iz dvije su ukrali nakit i novac u vrijednosti najmanje devet tisuća eura, priopćili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U dvorištu ih zatekli susjedi

"Za vrijeme provale u jednu od spomenutih kuća, u dvorištu su ih zatekli susjedi pa su pobjegli, a policijski službenici su vrlo brzo pronašli 27-godišnjakinju te ju uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, dok je 25-godišnjak pobjegao i za njim se traga.

Tijekom istraživanja je utvrđeno da je za 25-godišnjakom raspisano više potraga zbog počinjenja kaznenih djela i na području drugih policijskih uprava.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem, 27-godišnjakinja je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja", dodali su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.